PMJ Montage AB

Om PMJ Montage AB

Om PMJ Montage AB

Året var 1992 då jag, Martin Johansson tyckte det var dags att göra något på egen hand. Efter att i sju år ha arbetat som resemontör på ett företag i Markaryd som tillverkade stålglaspartier, fick jag den ljusa iden att starta PMJ Montage AB. De första åren drev jag företaget tillsammans med en anställd, men de följande åren fick vi tillökning av cirka en till två montörer per år. Idag, 17 år senare, är vi 16 medarbetare.

Min hustru Jessica, är sedan sex år tillbaka den som tar hand om (mig) allt som rör det ekonomiska, samt allehanda administrativt arbete. Detta yrke har präglat mitt liv mycket, eftersom min far Krister också har arbetat länge i samma bransch. Det blev därför naturligt för mig att följa detta spår. Ända sedan företaget startade har vi haft Stockholm som arbetsplats. Vi pendlar varje vecka mellan Markaryd och Stockholm och känner att denna stad är som vårt andra hem.

Där finns trots allt något att sätta tänderna i oavsett väder och vind. I Stockholm har vi under åren byggt upp ett kontaktnät med tillverkare, samt byggföretag, som är väldigt kul att bevara och fortsätta att kämpa för.